Trápí vás zažívání?

13.03.2009 11:57

Jistě to znáte, bolest břicha, pálení žáhy, nadýmání. Trávení je velmi sožitý proces, který denně působí mnoha lidem potíže. Vzhledem k běžným podmínkám pracovního dne jsou naše možnosti, jak ooptimalizovat trávení, velmi omezené. Řešení můžou poskytnout dva osvědčené proukty FLP.

 

Forever Active Probiotic

Obsah: 30 kuliček

Složení: 1 dražé obsahuje speciální probiotickou směs – 1 miliardu cfu, L. acidophilus, B. longum, B. lactis, L. bulgaricus, L. plantarum.

Forever aktivní probiotikum je vyvinuto k podpoře zdravého zažívacího systému. Pomáhá předcházet nerovnováze, kterou způsobuje naše strava a životní styl. Bakterie jsou živé mikroorganismy, které žijí v našem těle a jsou důležité k udržení zdraví a kondice. Některé druhy jsou pro organismus škodlivé a jiné jsou užitečné. Tyto „hodné“ bakterie se nazývají „probiotické“, což v řečtině znamená „pro život“.

 

Forever Lycium Plus

Obsah: 100 tablet

Jeho hlavní složky tvoří extrakty ze dvou léčivých bylit a to kustovnice čínské (Lycium Chinese Mill) a lékořice (Glycerrhiza glabra L.). Lycium Plus jako potravinový doplněk představuje zdroj antioxidantů, bioflavonoidů a dalších rostlinných výživných látek.

Oba přípravky lze objednat v našem kamenném obchodě.

Anketa

Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?

z TV (139)
z časopisů (540)
z internetu (115)

Celkový počet hlasů: 1100

Otevírací doba:

Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno

S čím můžeme pomoci?