Vánoční inspirace italské kuchyně
Představujeme vám italské mini-pandorini, které se skvěle hodí na závěr štědrovečerní večeře...Příprava zabere jen pár minut a výsledek je překvapující!! Budeme potřebovat:
Mini pandorini , kuličky červeného rybízu, 250gr mascarpone, 100gr cukr moučka, 2 vejce, vanilkový lusk: pandorini nakrájíme asi na 1,5cm široké hvězdičky, žloutky s cukrem (do kterého jsme přidali trošku vnitřku z van.lusku) vyšleháme do husté pěny, přidáme mascarpone, opět vyšleháme, opatrně vmícháme tuhý sníh z bílků, krémem potíráme jednotlivé hvězdičky a pokládáme tak, aby nám vznikl vánoční stromeček. Posypeme cukrem a na špičky hvězdiček poklademe kuličky rybízu.
Anketa
Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?
Celkový počet hlasů: 1100
Otevírací doba:
Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno