Tatarák
400g čerstvého tuňáka
1 lžíce kvalitních oliv
1 lžíce capari
2 rajčata
2 lžíce oleje extra virgin
1 citron
sůl, pepř
hrst petrželové natě
Postup:
Rajčata oloupeme a odstraníme zrnka, nakrájíme na...
filet z lososa
cibule
čerstvé bylinky (bazalka, tymián, petržel, aj.)
bílý pepř
sůl
olivový olej
Postup:
Syrového lososa zbavíme kůže a očistíme od blanek a šupin. Očistěné maso nakrájíme...
500g hovězí svíčková
cibule
4 žloutky
2 lžíce hořčice obyčejná
2 lžíce hořčice dijonská
2-3 lžíce worcesterové omáčky
černý pepř (nejlépe celý v mlýnku)
sůl
Postup:
Ostrým nožem naškrábeme maso...
Anketa
Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?
z TV
(139)
z časopisů
(540)
z internetu
(115)
od maminky/ babičky
(98)
vařím podle sebe
(208)
Celkový počet hlasů: 1100
Otevírací doba:
Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno