Tatarák

400g čerstvého tuňáka 1 lžíce kvalitních oliv 1 lžíce capari 2 rajčata 2 lžíce oleje extra virgin 1 citron sůl, pepř hrst petrželové natě Postup: Rajčata oloupeme a odstraníme zrnka, nakrájíme na...
filet z lososa cibule čerstvé bylinky  (bazalka, tymián, petržel, aj.) bílý pepř sůl olivový olej Postup: Syrového lososa zbavíme kůže a očistíme od blanek a šupin. Očistěné maso nakrájíme...
500g hovězí svíčková cibule 4 žloutky 2 lžíce hořčice obyčejná 2 lžíce hořčice dijonská 2-3 lžíce worcesterové omáčky černý pepř (nejlépe celý v mlýnku) sůl Postup: Ostrým nožem naškrábeme maso...

Anketa

Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?

z TV (40)

Celkový počet hlasů: 196

Otevírací doba:

Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno

S čím můžeme pomoci?