Kořenící směsi a soli

Červenožlutá jemně mletá medová směs na pečená žebírka. Marinádu lze připravit s olejem, jogurtem,...
Červenohnědá směs na dušená i pečená masa - guláš, skopové, jehněčí, ryby drůbež, vepřové, šašlik,...
Áglio je italsky česnek a peperoncini jsou odrůdou pálivých papriček. Jejich kombinací a přidáním...
Tmavě zelená drcená směs pepřů a bylinek dodává steaku, grilovaným i pečeným masům velmi...
Hnědozelená drcená směs s červenými částicemi na všechny druhy steaků i na grilování a rožnění....
Červenohnědá směs na ochucení brambor podávaných jako příloha. Pikantně ochutí také zapékané...
Tmavě hnědou směs s červenými částicemi je dobré použít až na konci tepelné úpravy nejrůznějších...
Cihlově červená směs na přípravu arabských pokrmů, na pečení a grilování všech druhů masa, k...
Barevná směs, původem argentinské koření na ryby. V marinádě odleželé maso můžete upravovat pečením...
Červená až oranžová homogenní směs na steaky, které se připravují zejména na grilu. Je určena...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Anketa

Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?

z TV (137)
z časopisů (539)
z internetu (113)

Celkový počet hlasů: 1088

Otevírací doba:

Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno

S čím můžeme pomoci?