Ryby

  Suroviny: Cca 1 kg kapra, sůl, pepř, petrželka, 100 g másla, 1 šálek vývaru, šťáva z 1 citronu, 1 cibule, 1/2 lžičky kari koření, 1/2 lžičky muškátového květu, 4 rajčata, játra z kapra, 1 lžíce sardelové pasty, 1 sklenka bílého vína Příprava: Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v...
    Suroviny: 1 kg kapra, sardelová pasta, 30 g másla, 2 lžíce hladké mouky, tuk, 1 cibule, 5 kuliček pepře, bobkový list, 100 ml červeného vína, 30 g hladké mouky, sůl, citrón. Příprava: Porce kapra potřeme sardelovou pastou, kterou jsme utřeli s máslem. Pak je poprášíme hladkou...
  Tento recept pochází z Maroka, z města Fés. Marinádu i ryby si musíme připravit několik hodin před samotnou přípravou anebo je ponecháme po celou noc v marinádě. Budeme potřebovat: - pražmu královskou (kusy dle libosti) - extrapanenský olivový olej - citronovou st´ávu a citron - koriandr -...
800g Tuňák 8g Citrónový pepř 2ks Limetky 4ks Pšeničné tortila Sůl   Postup: Steak z tuňáka osolíme a hrubě obalíme v citrónovém pepři, opečeme z obou stran a dopékáme v grilu cca 5-10min. Pšeničnou tortilu rozčtvrtíme a na sucho opražíme, podložíme předem připraveným salátem. Podáváme zdobené...

Anketa

Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?

z TV (137)
z časopisů (539)
z internetu (113)

Celkový počet hlasů: 1088

Otevírací doba:

Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno

S čím můžeme pomoci?