Čisté koření
BEDRNÍK ANÝZ (Pimpinella anisum)
Použitá část rostliny: sušený plod (dvounažka)
Barva: žlutozelená...
BADYÁNÍK PRAVÝ (Illiceum verum)
Jiný název: badyán, hvězdicový anýz, čínský anýz
Použitá část...
BAZALKA PRAVÁ (Ocimum basilicum)
Použitá část rostliny: sušené listy
Jiný název: ve staročeské...
VAVŘÍN UŠLECHTILÝ (Laurus nobilis)
Jiný název: bobkový list
Použitá část rostliny: sušené...
MIŘÍK CELER (Apium graveolen)
Použitá část rostliny: kořen, nať, semeno
Vzhled: kořen - řezaná...
KMÍN ČERNÝ (Nigella sativa)
Použitá část rostliny: sušené semeno
Vzhled: drobná trojboká...
ČESNEK
Použitá část rostliny: cibule (pacibule)
Vzhled: granule vytvořené tlakovým řezáním; mletý:...
PELYNĚK KOZALEC (Artemisia dracunculus)
Jiný název: estragon
Použitá část rostliny: sušené...
Anketa
Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?
z TV
(139)
z časopisů
(540)
z internetu
(115)
od maminky/ babičky
(98)
vařím podle sebe
(208)
Celkový počet hlasů: 1100
Otevírací doba:
Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno