Čisté koření

BEDRNÍK ANÝZ (Pimpinella anisum) Použitá část rostliny: sušený plod (dvounažka) Barva: žlutozelená...
BADYÁNÍK PRAVÝ (Illiceum verum) Jiný název: badyán, hvězdicový anýz, čínský anýz Použitá část...
BAZALKA PRAVÁ (Ocimum basilicum) Použitá část rostliny: sušené listy Jiný název: ve staročeské...
VAVŘÍN UŠLECHTILÝ (Laurus nobilis) Jiný název: bobkový list Použitá část rostliny: sušené...
MIŘÍK CELER (Apium graveolen) Použitá část rostliny: kořen, nať, semeno Vzhled: kořen - řezaná...
KMÍN ČERNÝ (Nigella sativa) Použitá část rostliny: sušené semeno Vzhled: drobná trojboká...
ČESNEK Použitá část rostliny: cibule (pacibule) Vzhled: granule vytvořené tlakovým řezáním; mletý:...
CHILLI - PAPRIKA (Capsicum frutescens) Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled:...
CIBULE KUCHYŇSKÁ (Allium cepa)   Použitá část rostliny: sušená cibule Vzhled:...
PELYNĚK KOZALEC (Artemisia dracunculus) Jiný název: estragon Použitá část rostliny: sušené...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Anketa

Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?

z TV (137)
z časopisů (539)
z internetu (113)

Celkový počet hlasů: 1088

Otevírací doba:

Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno

S čím můžeme pomoci?