Ryby
Suroviny: Cca 1 kg kapra, sůl, pepř, petrželka, 100 g másla, 1 šálek vývaru, šťáva z 1 citronu, 1 cibule, 1/2 lžičky kari koření, 1/2 lžičky muškátového květu, 4 rajčata, játra z kapra, 1 lžíce sardelové pasty, 1 sklenka bílého vína
Příprava: Kapra naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v...
Suroviny: 1 kg kapra, sardelová pasta, 30 g másla, 2 lžíce hladké mouky, tuk, 1 cibule, 5 kuliček pepře, bobkový list, 100 ml červeného vína, 30 g hladké mouky, sůl, citrón.
Příprava: Porce kapra potřeme sardelovou pastou, kterou jsme utřeli s máslem. Pak je poprášíme hladkou...
Tento recept pochází z Maroka, z města Fés.
Marinádu i ryby si musíme připravit několik hodin před
samotnou přípravou anebo je ponecháme po celou
noc v marinádě.
Budeme potřebovat:
- pražmu královskou (kusy dle libosti)
- extrapanenský olivový olej
- citronovou st´ávu a citron
- koriandr
-...
800g Tuňák
8g Citrónový pepř
2ks Limetky
4ks Pšeničné tortila
Sůl
Postup:
Steak z tuňáka osolíme a hrubě obalíme v citrónovém pepři, opečeme z obou stran a dopékáme v grilu cca 5-10min. Pšeničnou tortilu rozčtvrtíme a na sucho opražíme, podložíme předem připraveným salátem. Podáváme zdobené...
Anketa
Odkud čerpáte inspiraci pro vaření?
z TV
(154)
z časopisů
(571)
z internetu
(138)
od maminky/ babičky
(117)
vařím podle sebe
(237)
Celkový počet hlasů: 1217
Otevírací doba:
Pondělí - pátek / 9:00 - 17:00
Sobota / 9:00 - 11:00
Nedělě / zavřeno